Persondataforordning

EU’s persondataforordning træder i kraft d. 25. maj, vi har opdaterer vores vilkår og betingelser samt fortrolighedspolitik, for at beskytte dig yderligere.

Dine oplysninger?

Vi indsamler kun oplysninger, som gør det muligt for os at udføre vores arbejde på dine projekter i vores time-sags-registering. Derfor indsamler vi kun dine personlige, professionelle og økonomiske oplysninger, med det formål at kunne lave dine projekter og fakturere dig. Vi har også en mail database til brug for vores online nyhedsbreve, data i denne indholder kun navn og email – og kan til en enhver tid afmeldes i seneste nyhedsbrev.

Hvordan kan jeg redigere /eller slette mine oplysninger?

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe eller skriv, så redigere eller slette vi dine oplysninger.

Vil mine oplysninger komme rundt i verden?

Både ja og nej! Vi modtager og behandler dine persondata og dokumenter på vores kontorer i Danmark. Vi arbejder primært fra kontoret i Danmark, men arbejder også med dine projekter når vi er på rejse rundt i Danmark eller verden. Dine persondata er ikke tilgængelig på disse computere. Dine projekt data vil altid blive behandlet fortrolig og ligge altid på password beskyttede computere. Vi videre kun firmanavn og adresse samt kontakt person til vores leverandører/samarbejdsparter i forbindelse med levering til jer.

Hvor sikkert er jeres netværk?

Vi garanterer, at adgangen til vores lokale netværk er sikker. Både kablede og trådløse forbindelser kan kun tilgås af medarbejdere, der arbejder på kontoret.

Kontakt om vigtige spørgsmål eller bekymringer

Du er altid velkommen til at kontakt Lars Hovmark enten på telefon 20 27 17 81 eller på e-mail: lars@hovmark.com.