Magasiner og brochurer – offline og online

  • Design og layout
  • Rentegning
  • Rådgivning og planlægning
  • Foto og tekst
  • Trykning eller filer til tryk

Der er stor brede i vores kompetencer 

– og i dag laves materialer til både offline og online brug.

Vi hjælper, rådgiver, -designer, planlægger, producerer og -følger op på hele forløbet, også resultatet. Vi laver resultatorienterede kampagner, hvor ideen er enkel og har klare buds-kaber. Vi har lavet mange kampagner, brochurer og folder igennem tiden, alle tilpasset det konkret behov. Vi prøver altid at tage afsæt i modtageren og det behov de ønsker at få afdækket…-og en brochurer eller folder kan sjældent står alene, materialet skal følges op af yderligere tiltag.

Vi hjælper, rådgiver, -designer, planlægger, producerer og hjælper med filer eller tryk.

Vi vil gerne inspireres

On- og offline magasiner virker stadig

 

Dansk Sportsdykker Forbund fastholder interessen hos deres medlemmer ved brug af spændende artikler, grej- og dykkernyt og samtidig kommunikerer de praktisk information og forbundstiltag.

Besøg magasinets Facebook side og få mere inspiration >

Hovmark hjælper med: Ideer • Design • Opsætning • Artikler og foto

Magasiner og bøger med engagement.

Dansk Sportsdykkerforbund har med sine 8000 medlemmer en stor informationsflade.

Hovedmediet er forbundets 36 siders medlemsmagasin, der udkommer 6 gange om året.

Udover magasinet produceres forskelligt undervisningsmateriale, bl.a. er det blevet til 8 bøger, mappekoncepter, plasttabeller mm.

Der er masser af produktionstimer i denne type medier og her gælder det om at være god til at planlægge og lave arbejdssystemer som fungere i praksis – det giver gevinst. Erfaring vi har fået ved at producere magasiner og bøger i mere end 20 år.

Sportsdykkeren

er medlemsbladet for Dansk Sportsdykker Forbund. Bladet udsendes i 8000 eksemplarer 6 gange om året og læses af den aktive danske dykker, som dykker i danske og udenlandske farvande. Sportsdykkeren indeholder inspirerende og spændende dykkerhistorier fra under overfladen og fra hele verden. Klubportrætter der fortæller om, hvordan andre organiserer deres hobby. Portrætter af enkeltudøvere med spændende vinkler på dykning. Artikler med flotte og spændende dykkerlokaliteter, såsom de nordiske nordiske farvande. Test af dykkerudstyr. Praktiske sider om om arrangementer, kurser, møder og meget andet relateret til Dansk Sportsdykker Forbund. Det hele præsenteret i fantastiske billeder og illustrationer.
Målgruppen
Sportsdykkeren er et special-magasin og dets læsere er i alderen 15-60 år. De er meget engagerede med en aktiv fritid. Målgruppen tager typisk en ansvarsfuld stillingtagen til deres omgivelser. Det er en storforbrugende målgruppe – på både de korte og langvarige forbrugsgoder. Målgruppen kan endvidere karakteriseres som kvalitetsbevidste, og sikkerhed har stor betydning i deres hverdag og i deres fritidsaktiviteter.

Produktion med engagement

Nå ud til 8000 medlemmer 6 gange om året og give dem en super oplevelse – hver gang… det er opgaven med det 36-44 sider store dykkermagasin.

Læs case-story fra Sportsdykkeren >

Stor brede i vores kompetencer

Vi hjælper, rådgiver, ­designer, planlægger, producerer og ­følger op på hele forløbet, også resultatet.Vi laver resultatorienterede kampagner, hvor ideen er enkel og har klare buds­kaber.Vi har lavet mange kampagner, brochurer og folder igennem tiden, alle tilpasset det konkret behov. Vi prøver altid at tage afsæt i modtageren og det behov de ønsker at få afdækket…-og en brochurer eller folder kan sjældent står alene, materialet skal følges op af yderligere tiltag.

Publikation på tablet og smart-phone

Vi tilbyder nu også at lave publikationer til tablet og smart-phones. Lad os tage en dialog om de mange muligheder, så du er sikker på at netop dit ønske og behov rammes rigtig. Bøger og magasiner er det mest oplagte at konvertere eller opbygge til tablet. Der er også den mulighed af udvikle en app og den vej igennem at skabe sin egen platform. Det er dog et lidt større arbejde og indeholder en del programmering.

NYHEDER

Vi udsender 1-4 nyhedsmail eller nyhedsbreve om året, med ideer, tips og inspiration om markedsføring.